Samarbeid bedre med Yammer

Med denne holder du kollegaene oppdatert.

Med Yammer kan det bli lettere å samarbeide på jobb.
Med Yammer kan det bli lettere å samarbeide på jobb. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet et par ganger om Twitter; nettjenesten som lar deg oppdatere et statusfelt til glede for venner og ukjente.

Selv er vi flittige brukere av Twitter, som derfor havnet på listen over de 25 beste nettjenestene tidligere i sommer.

Yammer har arvet mye av tankegangen bak Twitter, men har i tillegg en forretningsmodell for å tjene penger. Derfor ble Yammer også belønnet med førstepremien på den årlige Techcrunch-konferansen forleden dag.

  • Twitter - nettets nye superhit
  • Avansert bruk av Twitter

Samarbeidsverktøy for én arbeidsplass

Mens Twitter lar deg legge til venner fra her og der, fokuserer Yammer på å samle alle kollegaer under én paraply. Når du registrerer deg første gang (gratis), må du angi e-postadressen du bruker på jobb. Deretter sendes det en bekreftelsesepost som du må klikke på, og på den måten har du "bevist" at du jobber der du gjør.

Yammer kan brukes på flere måter. I sin enkleste form er den en statusoppdatering slik den fungerer på Facebook. "Jobber med kravspesifikasjonen. Regner med å være ferdig til lunsj i morgen." eller lignende. De av kollegaene dine som da har valgt å følge deg, vil få dette opp i sin visning nærmest umiddelbart, og det finnes også nedlastinger av klienter både til Mac, PC og mobiltelefon som kan brukes både for å sende og motta oppdateringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer