Samler favorittene på ett sted

Smart bokmerketjeneste for deg som er aktiv på nett.

Samler favorittene på ett sted
Publisert
Sist oppdatert

Mye kan sies om Facebook, men én ting tjenesten ikke er så veldig god på, er å gi deg en kjapp oversikt over alt du har likt.

I tillegg liker du sikkert ting andre steder på nettet også - du sparer en tweet som en favoritt, stjerner en artikkel i Google Reader, en video på YouTube etc.

Faveous tar sikte på å hjelpe deg å samle alle favorittene dine på ett sted. Tjenesten er foreløpig i privat alfaversjon, så du trenger en invitasjon for å prøve den.

I skrivende stund er det kun de nevnte tjenestene som er støttet - Facebook, Twitter, Google Reader og YouTube. I tillegg kan du bruke en bookmarklet for å legge til egne favoritter utenfor disse tjenestene, dersom du snubler over en nettside du vil spare på.

Les også: Slik bruker du bokmerker smartere

Dermed er alle favorittene dine tilgjengelig fra hvor enn du måtte befinne deg. Du logger inn på Faveous og får da en kronologisk reversert liste over nettinnholdet du setter mest pris på. Det er mulig å filtrere basert på tjeneste, eller bruke søkeverktøyet for å finne det du leter etter.

Utviklerne lover at dette bare er et førsteutkast, og at mer funksjonalitet er på trappene. Blant annet vil det komme støtte for Delicious, Instapaper og generelle nettleserbokmerker i løpet av denne uken, mens både Vimeo, Flickr, Tumblr og Dribble står på trappene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer