Sammenlign selv!

Publisert

PCen som ble kåret til Ukens billig-PC i forrige uke, leveres fra Telehuset og har følgende spesifikasjoner:

Vårt forslag

Her er vårt forslag til komponenter, dersom du skulle bygd tilsvarende PC selv: Du sparer altså omtrent 1.100 kroner ved å sette sammen tilsvarende PC selv, men som sagt tidligere, bare hvis du har operativsystem og nødvendige programmer fra før/har tilgang til dette. For mange annengangskjøpere vil dette være en aktuell problemstilling.

Det er i tillegg flere faktorer som må komme med i vurderingen, blant annet oppgraderingsvennlighet. I vårt selvbygger-forslag har vi kun brukt standard komponenter, og derfor er du sikret grei oppgradering på de mest aktuelle punktene, som er prosessor, minne og harddisk. Brikkesettet på hovedkortet er et av de nyeste fra Intel, og støtter for eksempel både Celeron og de raskeste PIII-prosessorene.

Det virker kanskje ikke som noen stor sum å spare på alt bryderiet med selvbygging, men bruker du de 1.100 kronene på komponenter som er raskere eller har større kapasitet får du faktisk en langt kraftigere PC!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer