Sammenligne brennere!

Har du valgt ut noen kandidater blant CD-brennerne vi har testet, men mangler den store oversikten over forskjeller og likheter? Eller kanskje du heller vurderer en DVD-brenner? Vi har gjort det enklere, og dessuten oppdatert prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du sammenligne DVD brennere eller CD-brennnere vi har testet, med vårt nye sammenligningsverktøy. Her får du en ryddig oversikt over de egenskapene du selv velger, representert ved opptil 4 modeller du selv velger ut.

Sammenligne brennere!
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.Du velger først prisleie, deretter hvilke testresultater, egenskaper og andre elementer o testen, ved enkel avkryssing i vår oversikt.

Deretter velger du opptil fire produkter, og etter noen sekunder har vi bygget opp en oversiktlig presentasjon av alle de valgte parametere, sammen med vår vurdering av de valgte produktene.

Her finner du sammenligningen av CD-brennerne

Her finner du sammenligningen av DVD-brennerne

Vær oppmerksom på at prisene i perioder kan variere både ofte og mye, på grunn av både lokale og internasjonale forhold. Sjekk derfor alltid hos dine favorittforhandlere for oppdaterte priser. De vil av naturlige grunner alltid være mer oppdatert enn vi kan være.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer