Sammenligning og vurdering

Publisert
Sist oppdatert

Titter vi først på kabinettene så er det ingen ukjente produsenter her. Multicom serverer et Antec-kabinett som ved første øyekast minner litt om Antec Solo, som vi blant annet har brukt til husmaskinen Kåre. Kvaliteten er ikke helt den samme, men den kommer både med airduct (lufttrakt) til prosessoren og tretrinns 12 cm vifte bak. Strømforsyningen på 380W er relativt stillegående.

Datakjeden og Komplett satser på samme hest (kabinett), og den heter CoolerMaster Centurion. Disse to kassene kommer med to 12 cm vifter ferdig installert, en i døra og en bak. I tillegg kommer vifter til grafikkort og strømforsyning, vel, støy skal vi ta for oss mer om på neste side.Alt av kabler, manualer og alskens dilldall ser ut til å være medfølgende, men vi savnet overskytende kabinettskruer fra Komplett sitt tilbud. Vi liker tross alt å kunne sette inn en og annen komponent selv i ettertid.

På innsiden er det en som nevnt en del likheter. Alle har 2 GB systemminne og to RAM-plasser ledige (oppgradering er altså fullt mulig for den som skulle trenge det), pluss harddisker på 500 GB - Multicom har faktisk puttet inn to slike som gir deg nok diskplass til all musikken du skulle snuble over det neste året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer