SAMSTORE Portable MediaCenter

TEST: Den lille disken kobles rett til TV-en. Snurr film!

SAMSTORE Portable MediaCenter
Publisert
Sist oppdatert

Markedet oversvømmes nærmest av små mediespillere om dagen, og prisene blir stadig mer spiselige. Dagens testprodukt er egentlig en portabel 2,5" harddisk, men med en spesiell tilleggsfunksjon: den kan kobles rett til TV, og via den medfølgende fjernkontrollen kan du bla deg gjennom innholdet og spille av filmer, musikk og bilder du måtte ha liggende på den.

Det er definitivt praktisk, og spesielt positivt er det at den ikke er særlig mye større enn rene lommeharddisker. Denne får du fint plass til i jakkelomma, med andre ord.

Les også: Glimrende og rimelig medieboks for HD-filmer

Nok til de fleste

SAMSTORE Portable MediaCenter fås i forskjellige størrelser, fra 120 til 250 GB. Vårt testprodukt har en kapasitet på 160 GB. Det skulle bety plass til rundt 200 DivX-filmer i kurant kvalitet, eller 30-40.000 MP3-filer, dersom du lider av samlemani.

Når du kobler disken til en ledig USB-port på PC-en, dukker den straks opp som en egen stasjonsbokstav, og deretter er det bare å dra og slippe de mediefilene du ønsker å spille av på TV-en. Du kan selvsagt også legge til andre filtyper, og for eksempel bruke den til backup-formål, men det er ikke det som er hovedintensjonen. Uansett - filtyper som ikke kan avspilles, vises ikke i menyene når du kobler den til TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer