Samsung 7 Chronos (770Z5E)

Kanskje den mest komplette PC-en på markedet akkurat nå.

Høy kvalitetsfølelse, nydelig skjerm, høy ytelse og svært god batteritid. Dette er den beste PC-en vi har testet hittil. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Høy kvalitetsfølelse, nydelig skjerm, høy ytelse og svært god batteritid. Dette er den beste PC-en vi har testet hittil. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PC-markedet sliter. Salgstallene går ned, mye takket være økt fokus på nettbrett og mobil i markedet. Windows 8 har heller ikke bidratt til økt interesse, heller tvert i mot. Men det er også en annen årsak, mener vi: Mangel på innovasjon fra PC- og programvareprodusentene.

Les mer om våre synspunkter i denne artikkelen: For enkelt å skylde på Windows 8.

Heldigvis er det ting som tyder på at produsentene er i ferd med å ta innover seg at noe må gjøres for å rette på situasjonen. Og det må kanskje en sterk aktør som Samsung til for å lede snuoperasjonen? Nye 7 Chronos hever i hvert fall lista på flere områder, viser vår test.

Oppgradert

Det er ikke første gangen vi stifter bekjentskap med Chronos-serien fra Samsung, allerede i fjor sommer testet vi 17-tommeren Series 7 700Z7C-S01, som imponerte oss så mye at vi gav den en sekser på terningen.

Nå har Samsung oppgradert serien nok en gang, og denne gangen har vi hatt gleden av å stifte bekjentskap med en av de mest spennende modellene i serien, 15,6-tommeren 770Z5E. Her er en kjapp gjennomgang av de viktigste spesifikasjonene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer