Samsung 700G7A

Vi er imponerte. Du verden for en maskin.

Topp ytelse under alle forhold. Dette er PC-en for deg som setter slike egenskaper høyest. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Topp ytelse under alle forhold. Dette er PC-en for deg som setter slike egenskaper høyest. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung er nok ikke PC-produsenten du først tenker på når det gjelder gaming-maskiner, men nå er de på banen med en råtass av de helt sjeldne. Vi snakker nok en gang om Series 7, men med suffikset 3D Gamer, og da er det liten tvil om hvem Samsung henvender seg til med denne kjempen.

Maskinen har knapt noe til felles med Series 7-maskinen som vi kronet med terningkast 6 i høst, og vi synes i så måte at navnevalget er noe underlig. Men én ting har de riktig nok felles - de har begge definitivt imponert vårt testpanel.

Men før vi går inn på hvorfor, skal vi ta en titt på de harde fakta:

Samsung 700G7A 3D Gamer17,3" 3D LED-baklyst LCD, 1920 x 1080 piksler (aktive briller følger med)Intel Core i7 2670QM firekjernet prosessor8 GB RAM (maks 16 GB, to ledige spor)AMD Radeon HD6970M grafikk med 2 GB DDR5-minne1,5 TB harddiskplass (2 x 750 GB)Blu-Ray-leser/DVD-brennerIntel-basert trådløst nettverk (Advanced-N 6230 a/b/g/n)Bluetooth 3.0Gigabit kablet nettVGA/HDMI/DisplayPort skjermutganger2 x USB 3.0 og 2 x USB 2.0Kortleser for MS/SD/XD2 megapiksels webkamera4W stereohøyttalere + subwooferWindows 7 Home Premium 64 bitStørrelse: 41 x 27,6 x 5 cmVekt: 3,5 kgVekt strømforsyning: 988 gram

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer