Samsung CA750 Central Station

Dette er ikke bare en trådløs skjerm, det er en sentralstasjon!

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Central Station" assosierer vi først og fremst med jernbane eller tidlig funk, men dette er noe helt annet.

Vi må innrømme at vi til å begynne med ikke helt skjønte hvilke muligheter denne skjermløsningen byr på, fordi vi aldri har sett noe som gjør det samme.

Central Station fungerer ikke bare som skjerm, den er også en trådløs dokkstasjon, som bruker trådløs USB for å kommunisere med bærbare PC-er. Samtidig kan den brukes med en stasjonær PC, koblet til med USB 3.0 og ikke noe annet. Nettverk, skjermtilkobling og USB til tilleggsutstyr - alt går i samme forbindelse.

Oppkobling

Skjermen har vanlige tilkoblinger for skjerm med VGA og HDMI, og det er naturlig at man kobler til med en av disse for å sette opp skjermen første gang.

I tillegg har skjermen nettverkskontakt og USB 3.0 inn, 4 USB 2.0 tilkoblinger for tilleggsutstyr, VGA og HDMI skjerminngang og minijack til hodetelefoner.

Så kobler man til en USB 3.0 kabel (det er en forutsetning at PC-en har USB 3.0 støtte) og installerer programvaren som kommer på CD. Da installeres en virtuell grafikkdriver og støtte for nett og generell USB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer