Samsung Galaxy Tab 7.7

Lett og lekkert nettbrett med flere kvaliteter.

Samsung Galaxy Tab 7.7 veier bare litt over 300 gram, men byr på rask prosessor og svært god Super AMOLED plus-skjerm  Foto: Pål Joakim Olsen
Samsung Galaxy Tab 7.7 veier bare litt over 300 gram, men byr på rask prosessor og svært god Super AMOLED plus-skjerm Foto: Pål Joakim Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi tok en tur til Samsungs norske kontor på Skøyen og fikk en gjennomgang av selskapets kommende nettbrett, Galaxy Tab 7.7.

Dette er, som navnet tilsier, et nettbrett med en skjerm som måler 7,7 tommer over diagonalen, og det med en skjermoppløsning på 1280x800. Til sammenligning har den første sjutommersutgaven, Galaxy Tab, 1024x600, og det samme har også HTC Flyer.

Skjermen i 7.7-modellen er av Super AMOLED Plus-typen, som også finnes på Samsung Galaxy S II, og som også blir å finne i den kommende giganttelefonen Samsung Galaxy Note.

Dette er en skjerm som bruker mindre strøm enn de mer vanlige LCD-skjermene, og som i tillegg byr på et dypt sortnivå og svært fargerike bilder.

Solid konstruksjon

Førsteinntrykket av Galaxy Tab 7.7 er svært solid. Dette blir den første modellen fra Samsung der baksiden ikke er i plast; nærmere bestemt i børstet aluminium, og kvalitetsfølelsen var definitivt hakket over de øvrige Tab-modellene fra Samsung.

Og ikke bare det – imponerende er det også hvor lav Samsung har klart å holde vekten på Tab 7.7. Vektnåla stopper på 335 gram; vesentlig mindre enn f.eks iPad 2 (601g) og Galaxy Tab 10.1 (565g), og 50 gram lettere enn den første Galaxy Tab-modellen, som da har et mindre fotavtrykk. Galaxy Tab 7.7 er bare 7,89mm tynn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer