Samsung HomeSync

Android-boks som kobles til TV-en.

Samsung HomeSync kan spille mediefiler trådløst, bruke Google Play-apper og sørge for backup av inntil åtte mobiltelefoner.
Samsung HomeSync kan spille mediefiler trådløst, bruke Google Play-apper og sørge for backup av inntil åtte mobiltelefoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Apple alltid har omtalt Apple TV som en hobby, ble det solgt over fem millioner av den i fjor.

På mobilmessen i Barcelona har Samsung annonsert et nytt produkt i kategorien liten-boks-man-kobler-til-TV. Samsung HomeSync er et Android-basert mediesenter med innebygd 1TB lagringsplass, som lar brukerne strømme musikk, film og bilder fra mobiltelefoner og andre håndholdte enheter direkte til boksen.

Backup fra inntil åtte enheter

Hensikten med den store harddisken er å kunne synkronisere innhold fra telefoner og nettbrett. Inntil åtte separate konti støttes, og brukerne kan både ta backup og dele innhold med de andre der de har rettighetene til det.

HomeSync kjører altså Android, og det betyr at den har tilgang til Google Play-butikken og kan kjøre apps. Med Bluetooth kan den styres med mus og tastatur, eller via en app fra en smarttelefon. Dermed kan den altså kjøre populære apper som Netflix eller Spotify.

Kommer i april

Under panseret sitter en 1,7GHz dobbeltkjerneprosessor, 1GB arbeidsminne og 8GB flashminne (i tillegg til 1TB harddisk). Blueooth 4.0, WiFi (802.11n 2,4/5GHz) og kablet nett kan brukes til overføring, og blant utgangene finnes både optisk lydutgang og HDMI.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer