Mobil:

Samsung lanserer Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra

Den nye toppserien omfatter tre mobiltelefoner - inkludert et flaggskip med kamera helt utenom det vanlige.

SPRØTT: Zoomen på Samsung Galaxy S20 Ultra er bedre enn vi har sett på noen annen mobiltelefon. Video: Dinside.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene om Samsungs nye mobil-toppserie har versert lenge, og etter S, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8, S9 og S10, var det naturlig å tenke seg at navnet denne gangen ble S11. Det ble det imidlertid ikke. Samsung hopper nå galant over ni generasjoner, og lanserer nå Galaxy S20. Det sier litt om forventningene til den nye toppserien.

Dinside var blant de utvalgte mediene som var invitert til å ta og føle på de nye mobilene, som består av modellene Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra, under en forhåndstitt i München i begynnelsen av måneden.

5G på plass

Alle de tre medlemmene er klare for femte generasjon mobilnettverk, 5G, som blant annet byr på svært raske dataoverføringshastigheter. Utrulling av 5G er ventet å starte i Norge i år, og kommer til å bli viktigere og viktigere i årene som kommer.

En versjon av S20 som kun har støtte for 4G, vil også bli tilgjengelig, men det er usikkert om den kommer i salg i Norge.

OPPDATERT: Vi har fått bekreftet fra Samsung at 4G-utgaven vil bli tilgjengelig også i Norge.

Prima 120 Hz-skjerm

Skjermene er av typen Dynamic AMOLED og samtlige har en lett buet form på sidene, men den går ikke så langt ned som på forgjengeren S10. Vårt førsteinntrykk er at den nye avgrensningen virker mer hensiktsmessig og fører til færre utilsiktede skjermberøringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer