Samsung LCD skjerm med TV/video.

En LCD-skjerm kan brukes til så mangt, hvis den blir utrustet med flere tilkoblingsmuligheter. Samsung har to slike modeller, vi har sett på den minste - SyncMaster 151MP.

Samsung LCD skjerm med TV/video.
Publisert

Selve skjermen gir et godt førsteinntrykk, med et elegant design i en stilig sølvfarge. Det er rene linjer og flater som preger skjermen, ingen unødvendig pynt som ikke er funksjonell.

Betjeningen av skjermen skjer med små berøringsfølsomme knapper. De er ubevegelige og gir ingen fysisk tilbakemelding, og du må holde dem inne litt lenger enn en vanlig bryter for at ting skal skje. Vi er ikke overbegeistret over denne løsningen, men den går fort an å venne seg til.

Det hører med en fjernkontroll for TV-funksjonene, med denne fulgte ikke med vårt testeksemplar.

Tilkoblinger

På baksiden finner vi innganger for forskjellige typer signalkilder. Video og lydinnganger finnes både på coax (phono) og S-video, for PC finner vi standard VGA og minijack for lyd. Ønsker du å bruke skjermen som TV er det bare å ta av et deksel og sette inn TV-tuner modulen, som festes med to skruer. En enkel prosess som tar under et minutt.

Som PC-skjerm

Skjermen har som alle andre 15-tommere en oppløsning på 1024 x 768. Den automatiske innstillingen fungerte utmerket, med perfekt geometri og synkronisering til det analoge inngangssignalet, uten moire-effekter eller andre unoter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer