Samsung LE-40M71B

Kan et lite problembarn på 40 tommer ha en fargerik fremtid?

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du har fulgt med på TV-fronten en stund vil du kanskje huske Samsungs bejublede LE-40M61B som blant annet vår søsterpublikasjon Dingz.no testet i vinter. Det ble beklageligvis ikke kjørt noen større test på dennes kvalitet når det gjaldt PC-tilkobling, men det kan bekreftes av undertegnede at det er noe den klarer utmerket.

Samsung LE-40M71B: enkelt og stilig design.

Så når LE-40M71B kom i hus og vi kunne observere Dingz.no sitt testpanel stadig smilende og nikkende på vei fra testlaben skjønte vi at ikke akkurat TV/DVD-bildet kunne være så verst på denne heller. Hele den eminente testen kan du få med deg her.

Det var derfor med store forventninger vi håpet på selv å kunne få en glad formiddag med M61 sin etterfølger. Filmtitting med popcorn pluss en og annen liter cola skulle være hovedingrediensene, men som det ofte går med store slagplaner holdt det ikke lenger enn til første trefning.

VGA-trøbbel

Samsungen har et panel med 1366 x 768 piksler, og har både 2 x HDMI og VGA (D-Sub 15)-kontakt. Som på sin forgjenger M61 er det ultimate å koble opp M71 via VGA på datamaskinen i 1360 x 768, noe som støttes av de fleste morderne grafikkort. Da sikrer du deg 1:1 pikselmapping (at en piksel i den reelle grafikkoppløsningen tilsvarer en piksel på skjermen), noe som igjen gjør at TVen viser grafikk og tekst med ypperste kvalitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer