Samsung LE40B535

Full HD, flott bilde og meget brukervennlig 40-tommer. Og til den prisen..!

Samsung LE40B535
Publisert
Sist oppdatert

Det pleide å være enkelt å finne svakheter ved TV-ene vi testet, spesielt LCD-TV-ene. For bare få år siden var det langt mellom stjerneskuddene, og de billigste modellene hadde svakheter som var tydelige allerede i det du skrudde på apparatet første gang: Dårlig sortnivå, utvaskede detaljer i høylys, dårlig kontrast fra sidene, treg navigering, lyd uten bass, tekst-tv uten minne, og generelt elendige menyer.

Digitale tilkoblinger var også en luksus som glimret med sitt fravær, men folk var så sultne på flate TV-er at de likevel forsvant raskt fra butikkhyllene.

Personlig endte jeg opp med en LG-plasma for fire år siden. Den kostet godt over 20.000 kroner, og hadde en oppløsning på 848 x 480 piksler. Men stor var den, og jeg vil påstå at den var bedre enn mange andre TV-er på markedet - både den gang og senere, men prisene sank etter hvert som stein.

Alle TV-testene hos DinSide.no

Led eller ikke led? Det er spørsmålet

I dag er det mye snakk om LED-teknologi, og om TV-er som er et par-tre cm tykke. Det som var flat-TV for et år siden er plutselig tykk-TV sommeren 2009. De billigste LED-TVene på 40 tommer koster imidlertid langt mer enn tilsvarende vanlig LCD og plasma, og det er i de to sistnevnte kategoriene man virkelig kan gjøre kupp nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer