Samsung: Nå slipper du å kaste emballasjen

Plutselig er pappen omdannet til noe helt annet.

KATTEHUS: Gjenbruk er i vinden for tiden. Hvorfor ikke bruke pappen som fulgte med TV-en til kattehus eller et annet møbel? Foto: Samsung
KATTEHUS: Gjenbruk er i vinden for tiden. Hvorfor ikke bruke pappen som fulgte med TV-en til kattehus eller et annet møbel? Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjekt med en stor ny TV, men det er kjedelig å sitte igjen med en stor eske man ikke har anledning til bare å hive i søpla.

I borettslaget der jeg bor er det for eksempel ikke mulig å kaste papir og papp større enn et A4-ark, så for alt større enn det, må man ta en tur til gjenbruksstasjonen. Hjemmekontoret er ofte fullt av papp, for å si det sånn.

Øko-vennlig innpakning

Derfor er det gledelig å se Samsungs nye emballasje-påfunn til livsstilsserien med TV-er som The Serif, The Frame og The Sero.

Eskene TV-ene kommer pakket inn i kan nemlig forvandles til et møbel, alt fra et sofabord til bladhylle til kattehus. Ja, for liker ikke pus TV-en du nettopp har kjøpt, får den i det minste et nytt hjem i hjemmet.

Disse kan forvandles til noe av det du ser under. Foto: Samsung
Disse kan forvandles til noe av det du ser under. Foto: Samsung Vis mer

Prikk til prikk

Samsung kaller konseptet eco-packaging. Ifølge Gizmodo kommer hver eske med en QR-kode man kan skanne for å opp en monteringsanvisning.

Som i en god gammeldags prikk til prikk tegner du streker for å få designet du ønsker. Så er det bare å finne frem pappkniven og kutte og brette til verket er ferdig. Vil du ta den helt ut (og for å få vekk Samsung-logoen), kan du sikkert koste på deg et par runder med spraymaling.

Skal det være en bladhylle? Foto: Samsung
Skal det være en bladhylle? Foto: Samsung Vis mer
Eller spartansk TV-benk? Foto: Samsung
Eller spartansk TV-benk? Foto: Samsung Vis mer

Hva som gjør eskene mer økovennlige, sier ikke Samsung noe om.

En ulempe med dem? Du har plutselig ikke lenger en eske å frakte TV-en i dersom du skal flytte eller selge den.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer