Samsung Pico SP-H03

Projektor på størrelse med en smykkeeske, som spiller MKV og Divx-filmer direkte. Er det denne vi har ventet på?

Samsung Pico SP-H03
Publisert
Sist oppdatert

En liten boks som får plass i lomma, som kan spille av alle mulige multimediformater, som går på batteri og som kan projisere et bilde på veggen tilsvarende en flatskjerm på 80 tommer. Det høres nesten for utrolig til å være sant, men Samsung hevder at de har fått det til.

Les også: Produktet jeg hadde kjøpt på flekken

SP-H03 ser nesten ut som et klassisk Polaroid-kamera, men er altså i praksis en projektor.

Ikke en hvilken som helst projektor, riktig nok. Den er nemlig bitteliten - knappe 7 cm bred og like dyp. Vekten er beskjedne 210 gram, og den er utstyrt med en LED-lampe som i praksis vil vare så lenge produktet lever (Samsung antyder 30.000 timers brukstid). Den digitale oppløsningen er moderat, 854 x 480 piksler for å være nøyaktig.

Projektoren har innebygd flashminne på 1 GB, og dukker opp som en egen stasjonsbokstav når du kobler den til PC-en. Den har også innebygd kortleser for microSD-kort, samt USB-port, VGA-inngang og inngang for komposittkabler - alt ved hjelp av medfølgende adaptere. Den har dessverre ingen HDMI-inngang.

Utrolig liste over formater

Det finnes etter hvert flere pico-projektorer på markedet, men vi har ennå til gode å se noen med så god formatstøtte fra den innebygde mediespilleren. Ifølge Samsung støtter den ikke bare AVI, MP4, ASF, MPG, RM, FLV, WMV, JPEG, PNG, BMP, GIF, MP3, MP2, WAV, WMA, FLACK, APE, og RA, den kan også vise Powerpoint-presentasjoner direkte uten konvertering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer