Samsung S5

MP3-spiller fra Samsung med en flott utfellbar høyttaler. Men er resten av spilleren god nok?

Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen er knallhard i MP3-spillermarkedet, og konkurrentene til Apple er avhengig av å komme opp med funksjoner som får sine MP3-spillere til å skille seg nevneverdig ut.

Samsung S5 prøver seg på en original vri - en utfellbar høyttaler. Veldig kjekt hvis du for eksempel er på piknik i parken eller ønsker å dele musikken din med alle de andre reisende på bussen, slik dagens ungdom har en lei tendens til å gjøre.

Og det er nettopp ungdommen denne spilleren retter seg mot - flott design, ungdommelige menyer og selvfølgelig: den utfellbare høyttaleren.

Men holder den mål?

Her er en kjapp oversikt over spesifikasjonene:

Samsung YP-S5

- Tilgjengelig kun i sort- 16:9-skjerm, 1,8 tommer (176 x 220 piksler)- 2, 4 og 8 GB minne- Støtter musikkfomatene MP3, WMA (samt DRM) og OGG- Støtter MPEG-4-video- Støtter bildeformatet JPG- FM-radio- Diktafon- Tekst-leser og alarm- Bluetooth-støtte- 25 timers batterilevetid- Pris fra 1250 (2GB) til 1730 (8GB)

I pakken kommer det et stykk MP3-spiller med øreplugger, proprietær USB-kabel, Samsungs eget program for overføring av musikk og filer, samt en kabel for direkte lydinnspilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer