Samsung Series 3 355V5C

Den har mye av det meste, og akkurat nå får du den for under 4.000 kroner.

Med en prislapp på under 4.000 kroner får du mye for pengene om du velger denne PC-en. Foto: Bjørn Eirik Loftås, som har tatt alle bildene i artikkelen
Med en prislapp på under 4.000 kroner får du mye for pengene om du velger denne PC-en. Foto: Bjørn Eirik Loftås, som har tatt alle bildene i artikkelen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung er blant PC-produsentene som ofte har scoret bra i testene våre, men som regel har det dreid seg om modeller i litt høyere prisklasser. Samsung har også billigere modeller i sitt sortiment, og 355V5C er blant de mest interessante i så måte.

For på papiret ser den slett ikke dum ut, med tanke på at prisen for øyeblikket er så lav som 3.995 kroner hos Komplett.no. Normalt koster den minst en tusenlapp ekstra.

Les også: Verdens tynneste og letteste 13-tommer

Klassisk PC med bra spesifikasjoner

Det er ikke snakk om en superlett og supertynn PC, men en klassisk modell med 15,6" matt skjerm (1366x768 piksler) med optisk drev (DVD-brenner) og vekt på 2,3 kg. De ytre målene er 37,25 x 24,3 x 3,3 kg.

På innsiden har den en firekjernet AMD A10-4600M-prosessor. Dette er toppmodellen i AMD sin Trinity-generasjon, og altså det raskeste du får fra Intel-konkurrenten. I tillegg har den et dedikert AMD Radeon HD 7670M grafikkort med 1 GB RAM, som absolutt bør være tilstrekkelig for spilling av nye spill i skjermens oppløsning.

Det som dessuten er positivt er rikelig med arbeidsminne (8 GB) og lagringsplass (1000 GB), begge deler er sjelden kost i denne prisklassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer