Samsung Series 7 700Z

Nær perfekt PC fra Samsung.

Vi tipper det er flere enn oss som har et ønske om å finne Samsung 7-series under juletreet i år. Foto: Per Ervland
Vi tipper det er flere enn oss som har et ønske om å finne Samsung 7-series under juletreet i år. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung har de siste årene blitt oftere og oftere forbundet med produkter med meget god design, ikke minst på TV-fronten. Da de tidligere i år lanserte Series 9-PC-en, var det klart at også selskapets datadivisjon virkelig hadde satt design på dagsordenen.

Maskinen gav klare assosiasjoner til MacBook Air, med sin syltynne design - uten verken harddisk eller optisk drev innabords. Ingen tvil om at Intel hentet inspirasjon fra begge da de definerte den nye PC-kategorien ultrabook i sommer.

Les også: Derfor vil PC-en overleve

Apple-assosiasjoner

Series 7 hører derimot ikke til ultrabook-segmentet, men også denne gangen har Samsung laget en PC som designmessig minner om en Mac - nærmere bestemt Macbook Pro. Det er altså snakk om en fullblods PC med Intel Core i-prosessor, med både harddisk og optisk drev, men med noen smarte detaljer som gjør at den skiller seg ut fra den store hurven.

Og vi sier det med én gang, 700Z har vært en av de mest spennende PC-ene vi har lagt våre klamme hender på denne testsesongen. Forskjellen ligger i detaljene, og her har Samsung truffet spikeren på flere områder:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer