Samsung Series 7 700Z7C-S01

Samsung fortsetter å imponere, denne gangen med en meget fin skrivebordserstatter med 17,3" skjerm.

Samsung leverer en skrivebordserstatter av klasse. Foto: Alle bilder: Bjørn Eirik Loftås
Samsung leverer en skrivebordserstatter av klasse. Foto: Alle bilder: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadig vanligere å se bærbare PC-er med høyoppløste skjermer, og lanseringen av nye MacBook Pro har ikke akkurat dempet trykket på PC-produsentene om å levere PC-er med skjermer med full HD-oppløsning.

Velger du en PC til 7-8000 kroner i dag, vil den ofte ha samme skjermoppløsning som en 24-tommer på skrivebordet, enten du velger en bærbar med 15,6 eller 17,3-tommer skjerm. Det betyr at arbeidsflaten har plass til like mye, bare i mindre format.

Dette gjør det aktuelt for enda flere å forkaste stasjonære PC-er og stasjonære PC-skjermer, til fordel for en kompakt og bærbar flytting. Og når den bærbare ellers er så godt spesifisert som Samsungs oppdaterte Chronos 7-serie, ja, da er det i sannhet mange grunner til å konvertere.

Her er en kjapp gjennomgang av de viktigste spesifikasjonene:

17,3-tommer LED-baklyst, matt skjerm, 1920 x 1080 pikslerIntel Core i7 3615QM8 GB RAM (maks 8)Nvidia GT 650 grafikkort, 2 GB DDR51000 GB harddisk med 8 GB SSD-minneKombinert Blu-ray-leser og DVD-brennerVGA, HDMI og DisplayPort-utganger for tilkobling til eksterne skjermer4 x USB-porter (2 stk USB 2.0, 2 stk USB 3.0Trådløst nett (a/b/g/n)Kablet nett (1000 Gb)Bluetooth 4.01,3 Mpix webkameraMinnekortleser for alle typer SD-kortLeveres med Windows 7 Home Premium 64 bitStørrelse: 40,5 x 26,2 x 2,54 cmVekt: 3 kgPris: fra ca 12 000 kr

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer