Samsung SyncMaster 226BW

I november i fjor testet vi en 22-tommer fra Samsung for første gang. Nå har det dukket opp en ny utgave med en del forbedringer.

Publisert
Sist oppdatert

Den første 22-tommeren fra Samsung var 225BW, som vi fant ut var en allsidig skjerm, egnet både for kontor og variert hjemmebruk. Den nye modellen på testbenken har betegnelsen 226BW, noe som tyder på en forsiktig forbedring i forhold til forgjengeren.

Oppløsningen er den samme, 1680 x 1050 punkter i bredformat.

Umiddelbart er det påtagelige forskjeller i designet. Den forrige modellen hadde sølvfarget ramme og en flat bakside med en stor "klump" rundt festet til foten. Den nye modellen er helt svart, med trendy skinnende blank ramme og bare en sølvfarget elegant stripe nederst i fronten.

Selve skjermflaten har ikke blankt kontrastbelegg.

Foten på forgjengeren kunne justeres i høyden, og skjermen kunne også dreies rundt. På denne er høyden fast, men du kan fremdeles dreie skjermen rundt på den lakk-blanke foten.

Betjeningen skjer nå med knapper på undersiden, med symbolene og teksten preget inn i sølvlisten på fronten. Disse er ikke spesielt lette å lese, svarte bokstaver hadde vært langt bedre. De fleste av oss bruker jo ikke disse knappene så ofte at man får det "i fingrene", derfor hadde bedre leselighet vært et pluss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer