Samsung YP-Q1

God lyd i lekker og rimelig spiller.

Samsung YP-Q1
Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt et stort marked for MP3-spillere med multimediefunksjonalitet, til tross for at mobiltelefoner gjør nytten for stadig flere av oss.

En av de store aktørene på området er Samsung, og vi har brukt de siste dagene til å stifte bekjentskap med touch-modellen YP-Q1.

Det er ikke første gang Samsung har et produkt som heter Q1, det var også navnet på en miniPC som så dagens lys i 2006, og det er nok den du får flest treff på om du googler etter produktet.

Litt av hvert å by på

Men YP-Q1 er altså en liten, lommevennlig mediespiller på 61 gram, med 2,4 tommers skjerm, og med støtte for musikk, film, bilder, opptak og radio. Den kommer også med et par enkle spill, samt kart over T-banenettet(!) i en rekke større byer verden over.

Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler, og hvis du var i tvil er det meget bra på en såpass liten skjerm. Skarphet, kontrast, farger og ikke minst innsyn fra sidene er det høye klasse over.

Berøringsfølsom

Under skjermen er det ingen knapper, bare berøringsfelter bak glasset. Det gir en litt underlig følelse å ikke kunne trykke direkte på symbolene, men navigeringen sitter rimelig greit etter litt tids bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer