Sandberg Hard Disk Cloner

Trenger du å bytte disk? Eller lage identiske kopier?

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man har flere PC-er i huset og driver med oppgraderinger og vedlikehold er det ofte behov for å kopiere disker eller hente ut innhold fra dem. Det kan by på forskjellige praktiske utfordringer, med demontering, montering og til- og frakobling av disker.

For å gjøre disse oppgavene enklere og ryddigere har Sandberg funnet en løsning, som heter Hard Disk Cloner. Men den kan mer enn å "klone" disker.

I pakken

I pakken finner vi selve Cloneren, som er en dokk med to brønner for harddisker på høykant. Videre er det en strømforsyning, en USB-kabel og en eSATA-kabel, en liten brukerveiledning og en CD med programvare for Windows.

På baksiden av enheten finner vi ikke overraskende tilkoblinger for strøm, USB og eSATA. Nede i diskbrønnene finner vi standard tilkobling for SATA, både data og strøm.

Du kan altså bruke den med SATA disker i både 2,5" og 3,5" format, men ikke for eldre PATA/IDE-disker.

Tilkobling

Kobler du den til med USB fungerer den som en ekstern lagringsenhet med to flyttbare disker. De dukker opp i utforskeren akkurat som andre flyttbare disker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer