Sandisk Sansa Clip+

Liten MP3-spiller som skapt for treningsturen.

Sandisk Sansa Clip+
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye fokus på berøringsfølsomhet i disse dager. Ikke bare på mobilfronten, men også på andre dingser, deriblant MP3-spillere. Slike utstyres stadig oftere med en skjerm som dekker mesteparten av overflaten, og uten behov for fysiske knapper.

Det er imidlertid noen ulemper knyttet til dette. For det første må spilleren være av en viss størrelse for at berøringsfølsomhet skal ha noen hensikt. For det andre er det slett ikke alltid like praktisk med berøringsfølsomhet, du er for eksempel alltid avhengig av å se på skjermen under navigering. For det tredje er kvaliteten på slike skjermer svært variabel, og du må ofte opp i prisklasse for å finne løsninger som fungerer tilfredsstillende.

Liten tass

Er du ute etter en liten tass som kan brukes til trening, er det i hvert fall gode grunner til å holde seg til en spiller med fysiske knapper. Og har den i tillegg en klype på baksiden, ja, da er det bare å knytte skolissene og hive seg på tredemøllen.

Sansa Clip+ fra Sandisk er som skapt for treningsturer. Den er liten, veier ikke mer enn en spurv, og den kraftige klypen på baksiden gjør at den sitter godt fast der du ønsker å ha den - enten du er på joggetur, eller bare ønsker å ha den lett tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer