Sandisk Sansa Shaker

MINITEST: Denne lille saken har flere strenger å spille på.

Sandisk Sansa Shaker
Publisert
Sist oppdatert

Det virker å være en trend blant dagens ungdom (i hvert fall der undertegnede bor) å dele musikken med andre, og da snakker vi ikke om BitTorrent, men mangelen på hodetelefoner.

Mobiltelefonen eller MP3-spilleren festes i beltespenna for å spille musikk som alle kan høre, og opptil flere ganger hver dag passerer det mobile jukebokser i trettenårsalderen.

I den sammenheng finnes det nå også flere MP3-spillere som ikke bare lar deg høre på musikk i hodetelefoner, men som også har en innebygd høyttaler som kan glede omverdenen.

Vi har tidligere testet Creative Zen Stone Speaker, og dagens testprodukt er i samme gate, om enn noe mer myntet på barn.

Barnevennlige kontroller

Måten du bruker Sansa Shaker på er litt utradisjonell - i stedet for knapper til alt, er det kun en knapp for å starte/stoppe, mens betjeningene for neste og forrige sang, samt volum, er laget som vridbare hjul i hver sin ende av enheten. Enheten slås av og på ved å holde den ene knappen inne, og ved å holde den inne og riste den, spilles en tilfeldig valgt sang (derav shaker i produktnavnet).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer