Sandisk Ultra Backup : Superenkelt

Ingen installasjon, bare sett i pluggen og trykk på knappen. Resten går av seg selv.

Sandisk Ultra Backup : Superenkelt
Publisert
Sist oppdatert

Sikkerhetskopiering av viktige filer til minneplugg er blitt langt mer aktuelt ettersom kapasiteten på disse har økt, og prisene er blitt mer spiselige.

Det er dette markedet minneprodusenten Sandisk nå for alvor ønsker å ta et stort jafs fra, med lanserigen av løsningen Ultra Backup.

Les også: TEST: Lagring på nett

Inntil 32 GB

Dette er i praksis små minneplugger med kapasitet på 8 til 32 GB, med en egen backup-knapp på. Et enkelt trykk på knappen setter i gang sikkerhetskopieringen, og så blir du varslet i systemverktøylinjen i Windows når prosessen er fullført.

Første gang den brukes må du imidlertid naturligvis konfigurere litt, gjennom et lettfattelig og oversiktlig grensesnitt:

I utgangspunktet blir det tatt backup av rubbel og bit som har med bilder, dokumenter, filmer og musikk å gjøre, men her kan du skreddersy selv om du vil.

Mange muligheter

Du kan også bestemme om det skal tas kopi av filer som er endret, slik at du kan ha flere revisjoner av en og samme fil i backupen din.

Backup-programmet teller hele tiden gjennom hvor mye data det er snakk om, og gir deg beskjed dersom det ikke er nok plass på pluggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.