Sandisk View

TEST: Den er slank og lekker, byr på mange funksjoner og har en stor skjerm. Har Sandisk endelig truffet blink?

Publisert
Sist oppdatert

Sandisk er en av verdens største produsenter av flashminne, og har de siste årene også satset friskt med en rekke MP3-spillere under familienavnet Sansa.

Satsningen har hatt sine klare fordeler; minne har tradisjonelt vært blant de dyreste komponentene i disse spillerne, noe som har vært gunstig for flashminneprodusenten Sandisk, som har kunnet tilby spillere til lavere pris enn konkurrerende modeller med samme kapasitet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stor kapasitet

Sandisk Sansa View er relativt stor spiller, både fysisk og minnemessig, med kapasitet på inntil 32 GB. I tillegg har den et utvidelsesspor for microSD(HC)-kort, som i skrivende stund fås i inntil 8 GB-kapasitet.

Funksjonsutvalget er omtrent som vi forventer av en portabel mediespiller i denne klassen, med støtte for musikkavspilling (MP3, WMA, AAC og WAV), radio, stemmeopptaker, bildevisning (BMP, JPG) og naturligvis video i formatene WMV, MPEG4 og H.264.

Utformingen er mye mer elegant enn tidligere Sansa-modeller vi har testet, som for eksempel E200-serien, som dukket opp i januar 2006. Noen likhetstrekk er det likevel, først og fremst navigasjonshjulet med det blå lyset rundt, som er blitt et slags varemerke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer