Test av Microsoft Surface Book 2

Sannsynligvis verdens kraftigste 2-i-1 PC

Microsoft har rettet på nær sagt alt vi satte fingeren på da vi testet første generasjon Surface Book. Den nye generasjonen er rett og slett forrykende!

RENT OG PENT: Microsoft Surface Book 2 har kvittet seg med de fleste barnesykdommene og er blant de aller beste 2-i-1 PC-ene vi har testet noensinne. Foto: Bjørn Eirik Loftås
RENT OG PENT: Microsoft Surface Book 2 har kvittet seg med de fleste barnesykdommene og er blant de aller beste 2-i-1 PC-ene vi har testet noensinne. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2015 var jeg på besøk hos Microsoft i Seattle. Der fikk jeg blant annet demonstrert Microsoft Surface Book, den første ordentlige PC-en fra selskapet. Interessen for PC-en var så stor, at de fremmøtte journalistene nærmest glemte de andre produktene som ble vist fram.

Skiller seg ut

PC-en skilte seg fra den store hurven på flere måter: For det første var det ikke bare en PC, men en kombinert PC og nettbrett. Skjermen kunne nemlig hektes av tastaturdelen, men det var nærmest umulig å se: De to delene var nemlig sømløst festet til hverandre, og krybben med det kraftige leddet bød på full fleksibilitet for vinkling av skjermen.

Det tok imidlertid lang tid før maskinen ble tilgjengelig i Norge, halvannet år for å være nøyaktig. I vår test fra mai hadde vi noen ankepunkter, men konkluderte likevel med at det var blant de råeste 2-i-1-produktene på markedet - til tross for at det hadde gått tid siden lanseringen.

Slik er det ikke denne gangen. Norge er blant de første som får gleden av å stifte bekjentskap med Surface Book 2, og for å gjøre en lang historie kort: Microsoft har rettet på det aller meste av det vi hadde av ankepunkter på forgjengeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer