Sapphire Radeon X800 XL

Sapphire Radeon X800 XL
Publisert
Sist oppdatert

Se større bilder her

Sapphire sitt Radeon X800 XL-kort er lett gjenkjennelig på grunn av den iøyenfallende viften, som er laget Zalman - et selskap som er kjent for å lage store og stille vifter til prosessorer så vel som grafikkort. Det er også testens eneste som ikke trenger en ekstra strømkontakt.

Stille, stor vifte

Den store og stilige viften gjør derimot at heller ikke dette kortet får plass i en mini-PC. Samtidig gir Zalman-viften kortet en delt førsteplass (med POV GeForce 6800 GT) som mest stillegående, og det er uten tvil det som får flest stilpoeng.

Sapphire sitt X800 XL-kort har derimot testen flotteste bundle, i hver fall hvis du ser på kvantiteten. Her får du ikke mindre enn to spill - Splinter Cell Pandora Tomorrow og Prince of Persia Sands of Time - og du får i tillegg en rekke DVD-programmer, drivere og en CD med overklokkingserktøy. Topp poeng for dette - selv om spillene kan sies å være gamle; Pandora Tomorrow har allerede blitt avløst av Chaos Theory, for eksempel.

Rask, billig

Ytelsesmessig ser vi at dette kortet er det raskeste av de to X800 XL-versjonene, og det er nesten 2.000 poeng over PowerColor sitt tilbud i 3DMark03. Selv om ytelsen er såpass mye bedre, koster det også mindre - som gjør dette til det beste X800 XL-kortet vi har med denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.