SCART gjennom veggen

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Jeg lurte på om du kan hjelpe meg med følgende problemstilling: Da vi pusset opp stua fikk vi elektrikeren til å lage et hull i veggen så vi kunne trekke kabler fra tv på veggen og ned. MEN: de lagde for lite hull til at vi får trukket de 2 scart-kablene gjennom (ikke 1 en gang)! HDMI er det på tv, men verken på min 2 år gamle Pioneer DVD-opptaker eller dekoder fra Canal Digital. Hadde elektriker på besøk igjen, og han foreslo overgang scart/VGA, men det er ikke VGA-uttak på tv. Fant så ut at vi kunne prøve phono(3RCA)-ledninger med scart-overganger i hver ende. Men det ser ikke ut til at det kommer noe signal. Hva gjør jeg?

Med vennlig hilsen

Ivar

Datadoktoren svarer

Hei

Det er jo veldig nærliggende å si at du rett og slett bare lager hullene større, i dette tilfellet "lengre". Siden det er snakk om SCART-kontakter trenger du jo heller avlange slisser enn runde hull i veggen, og disse vil jo bli fylt opp av kablene når de er trukket.

Noen SCART-kontakter kan også demonteres, og når du tar av kappen vil selve kontaktplaten som kabelen er loddet fast i ta langt mindre plass en hele kontakten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer