Screen Beat Maxim 250

Screen Beat Maxim 250 er et ganske stort system, omtrent som et middels stereoanlegg, smalt og høyt. Designet er likt de andre modellene i serien og det er ikke mulig å justere vinkelen på kabinettet. Det er et toveis system med bassport i fronten.

Publisert

Systemet har en stor knapp for volumkontroll, men det er ingen tonekontroller. Ellers finner vi fire brytere som styrer av/på for selve systemet, for "Loudness Bass System" og for "Surround". Den siste bryteren er en velger for to sett med innganger, som er merket "CD" eller "AUX" hvor AUX er ment for PC.

Alle tilkoblinger, både for begge inngangene og utgangen til den andre høyttaleren, skjer med phonokontakter, som er mer solide og gir bedre kontakt enn minijack. Strømforsyningen er integrert i hovedhøyttaleren og nettledningen er fast montert på denne. Systemet oppgis å trekke 80 watt fra strømnettet

Systemet ble levert med kabler som var i korteste laget. Nettledningen holder så vidt til en kontakt rett under skrivebordet, men kabelen fra PCen til høyttaleren er bare lang nok hvis PCen er plassert på bordet. Står PCen på gulvet må du kjøpe en annen, lengre ledning.

Lytting

Siden det som regel er en sammenheng mellom størrelse og lydbilde, gir Maxim 250 et større og mer komplett lydbilde enn de mindre modellene i serien. Vi synes likevel at det fremdeles er påtagelig mye punktfølelse. Lydbildet har en litt rar karakter, med hul bass, noe sur mellomtone og litt hes diskant. Den låter lite naturlig og mye "høyttaler", det virker som den strever litt med gjengivelsen. Vi hadde forventet at en såpass stor og kraftig høyttaler skulle låte mer åpent og ubesværet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer