SCSI-kort for Windows CE

Adaptec har lansert SCSI-støtte for små bærbare maskiner som kjører Windows CE. Nye drivere for PC-kort (PCMCIA) gjør dette mulig.

SCSI-kort for Windows CE
Publisert

Adaptec leverer SCSI-løsninger for de fleste typer maskiner. I tillegg til mange varianter av ISA og PCI-baserte løsninger leverer de også PC-kort (PCMCIA) for bærbare maskiner. Det nyeste av disse kortene heter SlimSCSI 1460.

Ultraportable PCer som kjører Windows CE er etter hvert blitt interessante og populære. Lagringsmedia på disse maskinene er begrenset til PC-kort, og dette begrenser nytteverdien i en rekke sammenhenger.

Med CE-drivere for SlimSCSI 1460 utvides bruksområdet for CE-maskiner vesentlig. Zip og andre SCSI-baserte lagringsenheter kan nå også brukes av disse ultraportable maskinene.

Nyttig programvare

SCSI-driverne gjør det mulig å lese og skrive data til alle typer SCSI-enheter. Det er også mulig å kjøre programmer fra en ekstern lagringsenhet.

Adaptec leverer også programvare som gjør det mulig å bruke SCSI-enheter som virtuelt minne. Siden minnet på CE-maskiner som regel er begrenset til 32 MB, innebærer dette at du kan jobbe med langt større datamengder enn ellers. Dermed blir bruksområdet for CE-maskiner kraftig utvidet.

Kommer i 1999

Et nytt SlimSCSI CE-sett blir lansert i januar 1999, og det inneholder 1460-kortet og driverprogrammer for Windows CE. Settet inneholder også overgangskabler til forskjellige lagringsenheter. Listeprisen i USA vil ligge på 175 dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.