Se bildene fra Internet Explorer 8

Vi har installert den første betaversjonen av Internet Explorer 8. Her er bildene og våre første reaksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Sent onsdag kveld norsk tid ble den første betautgaven av Internet Explorer 8 lagt ut til offentlig nedlasting. Men, som det også står på Microsofts sider, denne versjonen er først og fremst myntet på webutviklere som ønsker å tilpasse nettsider spesialsydd for Internet Explorer 6 og 7, til den mer webstandard-vennlige IE8.

Nyhetene

I tillegg til bedre støtte for webstandarder, som kanskje er den viktigste nyheten, byr Internet Explorer 8 også på forbedret sikkerhet i forhold til forgjengeren. Og WebSlices er også en interessant nyhet.

Den har mye til felles med tradisjonelle RSS-feeder, men er mer sofistikert og kan blant annet inneholde både tekst og grafikk. En webslice er en definert del av en nettside, og der de finnes, vil de oppdages automatisk av nettleseren, og brukeren blir varslet.

Et eksempel på en slik webslice kan for eksempel være et værvarsel eller annet innhold som endres hyppig. Webslicene kan man legge til i det nye Favorites-feltet under adresselinjen (tidligere Links/Koblinger).

>> Se bildene fra Internet Explorer 8 her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer