Se bildene fra KDE 4.0

Skjermbildene er tatt fra KDE 4.0 i Kubuntu Linux 7.10

Publisert
Sist oppdatert

Innloggingsvinduet

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

The Oxygen Splash Screen - de siste modulene lastes.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Her er vi endelig innlogget, og dette er første møte med KDE 4.0 og Plasma-designet.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Den nye startmenyen har søkefelt for programmer øverst, og nyttige snarveier nederst. Menyen er i overkant bred, synes vi, her er det mye tomrom som ikke akkurat gir det beste inntrykket. Klikker man for eksempel på Games, vil innholdet i Games-mappen vises i samme ramme, og en pil dukker opp i venstre marg. Klikker man den, kommer man tilbake til hovednivået.

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Widgets-knappen øverst i høyre hjørne gir deg tilgang til miniprogrammer som klokke, RSS-leser, strømmåler og mye mer. Vi regner med at det vil dukke opp mange flere smarte programmer her etter hvert. Legg for øvrig merke til rammen rundt miniprogrammet med lyn-symbolet, og de små knappene til venstre i denne. Dette er hurtigvalg som dukker opp automatisk når du beveger musepekeren over, og gir deg muligheten å tilpasse objektet, friske opp eller slette det. Det samme gjelder for filer og snarveier, som du vil se et eksempel på på neste bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer