Se de nye Canon-kameraene

Endelig kommer G10, men Canon byr også på nye IXUSer og et kompaktkamera med 20x optisk zoom.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i dag formidlet vi nyheten om Canon EOS 5D Mark II, som blir det første speilreflekskameraet med muligheten for videoopptakk i full HD-oppløsning.

Men Canon har også andre nyheter på programmet, og denne gangen dreier det seg om kompaktkameraer i forskjellige klasser, totalt 5 nye modeller, hvorav en også kan ta opp video i full HD-oppløsning.

Og akkurat da vi trodde at kameraprodusentene hadde tatt til vett og hoppet av megapikselskarusellen, har de hoppet tilbake. Canon byr på hele 14,7 megapiksler i et par av nyhetene denne gang.

Digital IXUS 980 IS

Den nye toppmodellen i IXUS-serien har fått 14,7 megapiksels oppløsning, 3,7x optisk zoom, vidvinkelobjektiv og optisk bildestabilisator. Kameraet kommer med sort eller sølv kamerahus.

På innsiden sitter den nye DIGIC IV-prosessoren, som skal være kjappere og by på flere nye muligheter, blant annet bedre ansiktsgjenkjenning og "avanserte teknologier for eliminering av uskarphet", som det heter i Canons pressemelding.

Digital IXUS 870 IS

Hvis du synes 14,7 megapiksler blir i overkant på et lite lommekamera, kan du jo heller skjele til denne modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer