Se den nye Internet Explorer

MINITEST: Internet Explorer 7 nærmer seg ferdig, og vi har prøvekjørt den nye beta 2. Her får du skjermbildene og våre inntrykk!

Publisert
Sist oppdatert

Microsoft la nylig ut en ny betaversjon av den etterlengtede oppgraderingen av verdens mest utbredte (utrolig nok) nettleser. Og de som har forventet at Microsoft skulle gå helt andre veier enn konkurrentene Opera og Firefox, tar feil. Stikkord for Internet Explorer 7 er nettleservinduer organisert i arkfaner, kollektive bokmerker, integrert søkefelt, RSS-støtte, zoom-funksjon for både tekst og bilder og bedre utskriftshåndtering. Det er med andre ord lite nytt i forhold til det konkurrentene har finpusset på de siste fem årene etter lanseringen av Internet Explorer 6.

Se flere skjermbilder

Blant nyhetene i denne siste oppdaterte betaversjonen, er muligheten for å legge de egne lokale søkefunksjonene til forskjellige inn som egne listevalg i IE7-søkefeltetet (slik som du i dag f.eks kan legge inn Google, Yahoo og Wikipedia som søkemotorvalg i Firefox). En annen morsom nyhet er muligheten til å vise miniatyrer av nettsider du har åpne, og ved et enkelt klikk på disse maksimerer du vinduene.

Fortsatt liv laga for Internet Explorer

Så hva er da argumentene for å foretrekke Internet Explorer? Her vil nok meningene være delte, men det er hevet over en hver tvil at verdens mest utbredte nettleser også vil være den mest kompatible - med tanke på all verdens nettsider. Dette er ikke noe nytt, og gjelder også for versjon 6 - som fortsatt har en klar dominans i nettlesermarkedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer