Se den utrolige Windows-forvandlingen

Fra 1.0 til 8.0 på én time.

Det er sikkert mange av DinSide Datas lesere som har sett dette skjermbildet mange ganger før. Rart å tenke på at de som ble født da Windows 95 ble sluppet er i dag straks myndige.
Det er sikkert mange av DinSide Datas lesere som har sett dette skjermbildet mange ganger før. Rart å tenke på at de som ble født da Windows 95 ble sluppet er i dag straks myndige. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-bruker ZlotyObin har, ved hjelp av en virtuell PC i Vmware, installert og oppgradert alle Windows-versjoner fra Windows 1.0 til Windows 8, og under hele prosessen har han filmet skjermbildet.

Resultatet har blitt en utrolig én-times videoreise gjennom programvarehistoriens desidert største programsuksess, som strekker seg over 27 år

Les også: Windows 8.1 blir en gratis oppgradering

Oppgraderte hele veien

I starten på videoen installeres Windows 1.01. Deretter oppgraderes det til 2.02, videre til 3.0a, 3.1 til Windows 95 - alt i løpet av de første fem minuttene takket være at prosessen er speedet opp en del. Deretter går det langsommere, og tregest av alle installasjoner var (du gjettet det sikkert) Windows Vista.

Til og med oppgradering til megafloppen Windows Me har fått plass i videoen

Innimellom kjøres det klassiske spillet DOS-spillet Doom II for å sjekke kompatibiliteten etter hver Windows-oppgradering.

Kjør gjerne videoen i fullskjerm og i HD-kvalitet (720P) (og husk lyd, musikken fikk i hvert fall oss i god helgestemning). God fornøyelse!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer