Se en film på bussen!

Sony viste sin nye DVD Discman på CeBit Home i forrige uke. Dette er en bærbar DVD-spiller som kan drives både av batteri og nettadapter. I tillegg kan den kobles til Sony Glasstron, multimediaalderens erstatning for briller og hodetelefoner.

Se en film på bussen!

Sony vil i nærmeste fremtid starte leveringen av sin DVD Discman med modell-betegnelsen PBD-V30. Denne bærbare DVD-spilleren kan også spille vanlige CD-plater og Video CD-plater i tillegg til DVD-filmer, og du har alle de mulig-hetene du vanligvis finner på en portabel CD-spiller.

Spilleren benytter de samme lithium ion batteriene som Sonys "camcordere", eller en nettadapter. Batteriene holder til mellom 2,75 og 4,8 timer musikk, eller mellom 2 og 3,5 timer DVD video, avhengig av batteri- størrelsen. Enheten veier ca. 570 g uten batteri, og noen hundre gram mer med batteri. Målene er 150,6 x 33,5 x 182,3 mm.

DVD Discman kan kobles direkte til en vanlig TV, f.eks. på hotellet når du er ute på reise. Enheten har både composite og S-Video utgang. Video- oppløsningen er ca. 500 linjer, mot 240 på vanlig VHS. Lyden kan du enten få via hode-telefoner, eller du kan koble spilleren til et stereoanlegg. DVD Discman har signal-støtte for Dolby Digital AC3 og MPEG-2 flerkanallyd. Du kan også bruke en tilleggskabel for å etablere en digital-til-digital for-bindelse med en MiniDisc-opptager. Prisen på Sony DVD Discman ventes å ligge på ca. 8.000 kr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer