Se, en Hackintosh!

Slik får du Apples OS X på den gamle PC-en din.

Se, en Hackintosh!
Publisert
Sist oppdatert

Last ned denne programvaren, sleng inn en Snow Leopard-DVD og få Mac OS X på PC-en din. Det høres unektelig bra ut. Tidligere har de mer ivrige blant oss fått sine egne «hackintosh»-maskiner - eller PC-er som kjører Apples operativsystem. Så det har vært mulig tidligere.

Selskapet Psystar lover oss altså at dette skal gjøres meget enkelt ved hjelp av løsningen Rebel EFI, for intet mindre enn rundt 280 kroner med dagens kurs. Dette kan absolutt være en flott å måte å få liv i «gamle» laptoper på, og er ikke minst et billigere alternativ enn å kjøpe en splitter ny Mac.

Det finnes også alternativer til å punge ut for Rebel EFI, for eksempel Empire EFI som er gratis. Det finnes også de som hevder at Psystar profiterer på andres arbeid, men det er ikke dette denne artikkelen skal handle om.

Et godt råd før du begynner...

Du får garantert ikke julekort fra Steve Jobs i år dersom du gjør dette. Apple er ikke meget fornøyde med at selskapet Psystar gjør det enkelt for forbrukere å kjøre deres operativsystem, som kun er beregnet på Apples hardware, på egne PC-er for en mye billigere penge. Du bryter altså vilkårene for programvaren hvis du bestemmer deg for å forsøke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer