Se, en «norsk» tablet!

Multicom skal selge mediebrett med norsk Android.

Se, en «norsk» tablet!
Publisert
Sist oppdatert

Den norske bedriften Multicom vil lansere et mediebrett med norsk Android 2.2 i oktober, skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Mediebrettet har en 7 tommers skjerm, litt mindre enn iPad med 9,7 tommer. Videre oppgis det at den har 512 megabyte RAM, og fire gigabyte internminne, med mulighet for å utvide det med et micro-SD-kort. Den beste delen er prisen, som vil ligge på under 3 000 kroner.

De norske iPad-prisene er foreløpig ikke kjent, men det koster litt under 3 000 for den billigste iPad-modellen i amerikanske Apple store - det blir meget sannsynlig en litt stivere pris her i Norge. Å kjøpe en på finn eller et parallellimportert eksemplar kan også bli veldig dyrt.

Les også: Apple iPad - Slik er den i bruk

- mPAD Z1 vil være billigere, lettere og ha de funksjoner Apple iPad mangler, skriver 
Tron Atle Løvig, daglig leder i Multicom, i pressemeldingen.

mPad ser lovende ut med multitouch og HDMI-utgang inngang. DinSide Data kommer tilbake med en test så snart vi får kloa i et eksemplar.

Les også: Disse vil ta rotta på iPad

Spesifikasjoner

Her er spesifikasjonene Multicom har oppgitt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer