Dell XPS 13 2-i-1

Se hva Dell har gjort

Endelig er kameraet der det hører hjemme.

NYE XPS 13: Dell har gjort tre viktige forbedringer med den nye hybridmodellen. Foto: Dell
NYE XPS 13: Dell har gjort tre viktige forbedringer med den nye hybridmodellen. Foto: Dell Vis mer
Publisert

Dell XPS var de første bærbare PC-ene som hadde syltynne rammer rundt skjermen, men selv om designet var lekkert, gikk det litt over funksjonaliteten ettersom det integrerte kameraet ble flyttet til nedenfor skjermen.

Dette gav en ordentlig dårlig vinkel på kameraet ved at det filmet nærmest opp i neseborene til brukerne, men endelig har Dell løst dette problemet.

Ikke som Huawei, som har gjemt nettkameraet bak en funksjonstast på MateBook X Pro, men i stedet plassert det der det hører hjemme: over skjermen. De nye XPS 13 og XPS 15 2-i-1-modellene som Dell viser frem under Computex 2019, har kameraet der folk flest vil ha det.

Først ut med denne endringen var riktig nok den vanlige XPS 13-modellen som Dell introduserte under CES-messen i Las Vegas i januar i år, og nå får også XPS-hybridene denne overhalingen.

Endelig 16:10

Ellers er XPS 13 2-i-1 oppdatert med Intels tiende generasjon Core-prosessor, Ice Lake, et nytt tastatur og en forbedret skjerm. Dell har blant annet skrotet Y-prosessorserien til fordel for U-serien, som er kraftigere. Samtidig betyr det at den nye hybridmodellen har vifter, noe ikke den forrige utgaven hadde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer