Samsung Galaxy Book

Se hvem som gjør comeback!

Samsung er tilbake med norsk trippellansering.

GALAXY BOOK: Samsung vender tilbake til det europeiske PC-markedet. Foto: Samsung
GALAXY BOOK: Samsung vender tilbake til det europeiske PC-markedet. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele seks år har gått siden Samsung valgte å trekke seg ut fra PC-markedet i Europa – nå vender mobilkongen omsider tilbake. I Norge markeres tilbakekomsten med lanseringen av tre modeller.

Én av dem har vi allerede stiftet bekjentskap med, men Samsung har gjort en vesentlig endring på Galaxy Book S-modellen som ble avduket i august i fjor og som først blir tilgjengelig her til lands i sommer.

Galaxy Book S

Vi fikk en sniktitt på Galaxy Book S på IFA-messen i Berlin i september i fjor. Da var det snakk om en ARM-PC med Snapdragon-brikkesett, men i modellen som snart blir tilgjengelig i sommer, er Qualcomm Snapdragon byttet ut med Intel Core i5-prosessor.

Fordelene er blant annet bedre ytelse, men ulempen er noe dårligere batteritid. Med ARM-utgaven lovet Samsung 23 timer batteritid – Intel-utgaven har rundt 17 timer batteritid.

Galaxy Book S veier kun 950 gram og er ikke mer enn 11,8 millimeter tykk på det tykkeste, men er fremdeles forholdsvis velutstyrt med to USB-C-kontakter, microSD-kortleser og lydkontakt. PC-en er også utstyrt med WiFi 6 og Bluetooth 5, samt fingersensor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer