Gratis Netflix

Se Netflix uten å betale

Tilbyr et utvalg originalinnhold uten at du trenger å logge inn.

SE UTEN Å BETALE: Nå kan du se noe av Netflix' mest populære innhold gratis. Foto: Pål Joakim Pollen
SE UTEN Å BETALE: Nå kan du se noe av Netflix' mest populære innhold gratis. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Lanseringen av strømmetjenesten Disney+ i Norge er nært forestående. Den 15. september åpner de opp for nordmenn, etter å ha gjort stor suksess siden lanseringen i USA i november 2019. I begynnelsen av august kunne Disney+ melde om over 60 millioner betalende brukere, ifølge TechCrunch.

Fremdeles ikke større enn Netflix, men sistnevnte merker nok den økte konkurransen. Kanskje er det derfor de ifølge TechCrunch nå har begynt å tilby noe av innholdet sitt helt gratis.

Fungerer ikke på iPhone

Du trenger ikke opprette konto eller logge inn for å se det gratisinnholdet til Netflix. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på nettsiden netflix.com/watch-free.

På en supportside opplyser Netflix at det fungerer i vanlig nettleser på en PC eller Mac samt på Android-telefoner. Det skal ikke fungere for iOS-brukere.

Dette kan du se

Blant innholdet som Netflix tilbyr gratis er TV-serier som Stranger Things, Eliteskolen, The Boss Baby: Tilbake på jobb, When They See Us, Kjærlighet gjør blind, Our Planet – Vårt utrolige hjem, Grace and Frankie, samt filmene Murder Mystery, Bird Box og The Two Popes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer