Se nettfilmer med Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens oppdaterer de fleste forbrukerproduktene, introduserer flat-TVer og tilhørende stue-bokser med sitt eget videosystem - som lar deg leie film og TV-programmer over nettet

Se nettfilmer med Fujitsu Siemens
Publisert
Sist oppdatert

Lanseringen er ikke akkurat verdens første nedlastingstjeneste, men det Fujitsu Siemens viste frem på en pressekonferanse i Oslo i går overgår mange av mulighetene som ligger i operativsystemet alle sofaelskere venter på; Windows XP Media Center 2005.

Det norskutviklede systemet kommer forhåndsinstallert i de nye Scaleo C-300-maskinene, som for øvrig ligner på en Shuttle-maskin, kommer med en 3 GHz Intel-prosessor, og bruker vannkjøling for å holde lydproduksjonen nede.

- Per i dag kan du laste ned rundt to hundre filmer for 39 kroner per stykk, som du har tilgang til i 24 timer, sier Fujitsu Siemens sin norske forbrukerproduktsjef Svein Erik Hansen.

- Men du kan også laste ned TV-programmer akkurat når det passer deg. Skal du lage mat, kan du for eksempel kalle frem et kokkeprogram og få instruksjonene på skjermen for en langt billigere penge, legger han til.

Selve tjenesten vil dog ikke være tilgjengelig før en gang i løpet av neste måned - i juni - når Fujitsu Siemens lover oss en bedre titt på systemet som også skal eksporteres til resten av Norden og kanskje også resten av Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.