Se senere på Youtube

Med en enkel knapp kan du lagre det du vil se, til når og hvor du vil se det.

SE SENERE: Ved å trykke på denne knappen kan du spare de gode, lange Youtube-videoene til du har bedre tid.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SE SENERE: Ved å trykke på denne knappen kan du spare de gode, lange Youtube-videoene til du har bedre tid. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vi har sagt tidligere: Det lønner seg å ha en egen Youtube-konto. Og for mange er dette en svært enkel affære, da du kan logge deg inn med din Google/Gmail-konto.

Les også: Dette kan du gjøre med en Youtube-konto

En av mulighetene du da får, er å bruke knappen "Se senere".

Kort fortalt gir dette deg muligheten til å lagre Youtube-videoer du nettopp vil se senere.

Nei, det er ikke lov å lage MP3-er fra Youtube-filmer

Slik gjør du det

Se for deg følgende: Du sitter på jobb og kommer over en interessant Youtube-video. Men den varer i 15 minutter, og det er strengt tatt ikke dette du får betalt for å drive med. Så du vil gjerne se den når du kommer hjem.

Mange velger å notere den bak øret, og satse på at de husker sånn cirka hva de trenger å søke etter for å finne den. Men ofte havner den bare i glemmeboka.

Her har du en bedre løsning: Nederst i høyre hjørne av videovinduet finner du et klokkeikon, kalt Se senere. Trykk på dette. Når du har tid til å se videoen, logger du deg på Youtube med den samme kontoen du brukte da du trykket på knappen. På PC-en trykker på pilen øverst i høyre hjørne på Youtube.no og videre "Se senere", som dukker opp under søkefeltet. Her finner du alle videoer som du har markert med Se senere. Husk også at Se senere-listen ikke bare dukker opp på PC-en, slik som beskrevet over, men også på nettbrettet eller Apple TV-en din. Dermed kan du spare lange videoer til du har tilgang til en større skjerm, eller bruke funksjonen for å "flytte" videoen over fra mobilen til TV-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer