Se YouTube i ekte HD

Nå er det enkelt å finn høyoppløselig video på Youtube, og kvaliteten er grom.

Publisert
Sist oppdatert

Høyere internetthastighet byr på mange fordeler, en av dem er at du kan streame video til datamaskinen din i langt høyere kvalitet enn med hva som er mulig dersom du har tregere tilkobling.

Og mens stadig flere av oss får overføringshastigheter i megabit-klassen, kommer innholdsleverandørene sakte men sikkert etter - med innhold tilpasset flere enn bare dem som er opptatt av å laste ned fra piratfora.

YouTube lanserte ekte bredformat tidligere i høst, og nå begynner det å bli ganske bra utvalg i høyoppløselige videoklipp også (720P). Vi har sjekket kvaliteten, og den er i mange tilfeller bedre enn DVD.

Det krever imidlertid ikke bare raske internettlinjer, men også at du har en PC som klarer å henge med i svingene. Vi har foreløpig kun prøvd på PCer med GeForce 8600GT og kraftigere grafikkort, men vil gjerne ha din tilbakemelding på dine egne erfaringer i debatten knyttet til denne artikkelen.

Lettere tilgjengelig

I følge ITavisen har YouTube nå gjort HD-materiale enklere tilgjengelig, fra denne siden. De har også laget en guide til deg som ønsker å laste opp slike klipp, og den finner du her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer