Seagate Backup Plus Slim 1 TB

Liten, pen og rask ekstern harddisk.

12 mm tykk, sølv metalloverflate og god ytelse. Prisen er heller ikke verst. Slik blir det Anbefalt-stempel av.
12 mm tykk, sølv metalloverflate og god ytelse. Prisen er heller ikke verst. Slik blir det Anbefalt-stempel av. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det blitt avslørt hvor enkelt det er å trå feil i den digitale sfæren og få hele livet sitt blottlagt på nett, bare fordi man trodde at alt bak bredbåndsruteren var utilgjengelig for andre enn seg selv. Det har nok fått mange til å stoppe opp og tenke.

Men et sted må bilder, dokumenter, videoer og musikk lagres eller sikkerhetskopieres, og for mange er fortsatt den eksterne harddisken et klart førstevalg til formålet.

Og slike disker kommer i mange former og kapasiteter, vi har tatt en titt på Seagate Backup Plus Slim v2, som ikke bare er kompakt, slank og ser bra ut, den har også godt med plass: 1.000 GB for å være nøyaktig.

Den kommer også med 500 og 2.000 GB, uten at den tar verken mindre eller større fysisk plass av den grunn. Tykkelsen er beskjedne 12 mm, vektnåla stopper på 140 gram.

Best med USB 3.0

Disken kommuniserer best med PC-en via en USB 3.0-port, der den også får nok strøm. Ingen drivere er nødvendig. Den kan også kobles til en USB 2.0-port, men da må du samtidig smøre deg med mye mer tålmodighet hver gang du skal overføre data til og fra den, kanskje så mye som 75 prosent reduksjon i hastigheten må du påregne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer