Second Chance: Gjenopprett alt

Virus, programinstallasjoner og oppdateringer av drivere er eksempler på faktorer som kan ødelegge Windows for godt. Med PowerQuest Second Chance er det imidlertid en rask vei ut av uføret fordi du alltid kan gå tilbake og gjenopprette PCen slik den var før katastrofen inntraff.

Publisert

Virusene florerer på nettet for tiden, og stadig vekk dukker det opp nye typer som ikke gjenkjennes av antivirusverktøyene. Gode rutiner for sikkerhetskopiering kan selvsagt forhindre de store katastrofene. Problemet er at de færreste tenker på dette før katastrofen er et faktum.

Det beste fra to leire

Vi har i det siste sett på forskjellige sikkerhetskopiløsninger for hjemmebruk, blant annet programmet 11605">SecondCopy. Dette programmet egner seg best til å ta vare på brukerfiler og lignende. Selv om prosessen går automatisk i bakgrunnen, må du selv definere hvilke filer og filmapper som skal kopieres.

En annen løsning vi har sett på, er å 11909">kopiere diskpartisjoner/hele harddisken din til en speilbildefil . Dette må gjøres fra DOS, og er for komplisert til å bli omtalt som en effektiv metode for sikkerhetskopiering.

Powerquest Second Chance henter det beste fra de ovennevnte løsningene. Alle forandringer som skjer på harddisken din overvåkes i bakgrunnen. Til faste tidspunkter tas et bilde av harddisken, som lagres i såkalte kontrollpunkt. Dette kan også gjøres manuelt. På denne måten kan du til enhver tid gjenopprette PCen til et tidligere kontrollpunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer