Second Sight

Sniking, skyting og psykiske krefter står på dagsordenen i Second Sight. Klarer du å hjelpe John Vattic ut av mentalsykehuset?

Second Sight
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid hyggelig å oppdage de litt mindre omtalte spillene, som kanskje drukner i den overveldende massen av høybudsjett-spill som dominerer salgslistene. Second Sight er en slik gledelig overraskelse, en parapsykologisk thriller som gir deg kontroll over krefter du ikke ante du hadde.

Historien bak Second Sight er hentet rett fra en lang rekke filmer og bøker, og sånn sett ikke spesielt original. Men den blir likevel fortalt på en spennende og gripende måte, og det er vanskelig å legge spillet fra seg nettopp fordi du vil så gjerne få vite hva som egentlig foregår.

Hvem er jeg?

Du spiller som John Vattic, en tildligere forsker som en dag våkner i et militært sykehus, uten hukommelse og i elendig forfatning. Til hans store sjokk oppdager han at han tydeligvis har overnaturlige krefter, som lar han flytte på gjenstander, bli usynlig, gå ut av sin egen kropp eller helbrede seg selv. I tillegg ser det ut til at sykehusets ansatte ikke er overbegeistret for at han har kommet seg løs, og setter inn store styrker for å stanse ham. Målet for John Vattic blir altså å komme seg i frihet, og samtidig finne ut hva som har skjedd med ham og hvem han egentlig er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer